Wie ben ik?

Ik ben Robbin! Het is mijn passie om een ruimte te creƫren waarin mensen kunnen groeien richting het perspectief dat ze zichzelf toewensen. Mijn nieuwsgierigheid en mijn wens om te begrijpen helpen me daar erg bij. Zoals iedereen word ikzelf ook regelmatig geconfronteerd met de uitdagingen die bij het leven horen en moet ik op zoek naar nieuwe manieren van ernaar te kijken. Dat maakt dat ik een mensenleven als een voortdurend proces zie, waarin ik ervoor kies om me te focussen op resources (hulp- en krachtbronnen) die hierin helpend zijn. Ik word enthousiast van echte ontmoetingen en betekenisvolle verhalen, zowel binnen als buiten mijn praktijk. Ik ben van opleiding psycholoog: in 2011 studeerde ik af als master in de schoolpsychologie, in 2012 als master in de klinische en gezondheidspsychologie, in 2013 als leerkracht gedragswetenschappen. Omdat ik graag wilde bijleren over hoe ik mensen kan begeleiden in het helder krijgen van hun doelen en het ontdekken en versterken van hun krachten, heb ik me 4 jaar lang verdiept in de cognitieve oplossingsgerichte systeempsychotherapie. Om mensen nog sterker te begeleiden, zit ik momenteel in een 4-jarige opleiding tot contextueel gedragstherapeut. Hierin leer ik beter begrijpen waarom mensen doen wat ze doen, en op een precieze, krachtige en milde manier veranderingsprocessen te begeleiden. Ik ben werkzaam als klinisch psycholoog in mijn praktijk in Hasselt, Limburg.

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om me te verbinden met mensen die belangrijk voor me zijn en met dingen die me energie geven, zoals zingen, sporten en tijd doorbrengen in de natuur.

Heb je vragen, twijfels of wil je meer informatie? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen. Ik zoek graag samen met jou naar de antwoorden die je nodig hebt.

Groetjes,

Robbin