Praktisch

Opstartmogelijkheden

Het is heel vervelend, maar er is momenteel een wachtlijst, zowel voor geconventioneerde (ELP) uren als voor niet-geconventioneerde uren. Het is onmogelijk om de wachttijd precies te voorspellen. Een ruwe schatting is dat je binnen een 4-tal maanden geholpen kan worden vanaf het moment dat je op de wachtlijst staat. 

Tarief
Gesprekken duren steeds 45 minuten à 1 uur en kosten €75 per sessie. Ik maak meestal de afspraak om onmiddellijk na het gesprek te betalen. Dat kan contant, ofwel met de bank-app of payconiq op je smartphone.

Betaalbare psychologische zorg
Je hebt misschien gehoord dat je 'voor €11 naar de psycholoog kan'. Dat geldt voor een beperkt aantal psychologen, die zich hebben geconventioneerd. Sinds 2023 ben ik voor een aantal uren geconventioneerd. Meer info kan je vinden op de pagina https://praktijkperspectief-hasselt.be/terugbetaalde-psychologische-zorg

Locatie
De praktijk is gelegen op onderstaand adres:
Hendrik van Veldekesingel 21/1.01
3500 Hasselt

Als je met GPS rijdt, gebruik je best Waze. Deze stuurt je juist. De praktijk ligt in een appartementsblok.  De buitenste deur kan je gewoon openen zonder aan te bellen. In de hal moet je wel aanbellen. De praktijk ligt op het eerste verdiep. Er is geen wachtruimte, dus best hou je hier rekening mee wat betreft je aankomstuur.  

Wegbeschrijving
Als je vanuit Genk rijdt, kom je op de grote ring in Hasselt, Aan Plopsa Indoor. Je slaat rechtsaf en rijdt nog een stuk door op de grote ring: je rijdt de grote carrefour voorbij aan de rechterkant, het treinspoor aan je linkerkant en vervolgens gaat de grote ring wat omhoog (het wordt daar een brug). Dan gaat de grote ring weer omlaag en dan kom je onmiddellijk een verkeerslicht tegen. Daar moet je links voorsorteren. Je gaat naar links om de ring in de andere richting op te gaan en vervolgens onmiddellijk rechtsaf te slaan. Dit is een parallelweg van de ring. Je bent dan op de juiste straat. Je zoekt een plek om te parkeren en dan zoek je huisnummer 21.
De buitendeur kan je openen zonder te bellen. Bij de tweede deur moet je wel aanbellen bij Robbin Willems.

Contact
GSM: 0494 79 26 72
E-mail: robbin.perspectief@gmail.com