Praktisch

Tarief
Gesprekken duren steeds een uur en kosten €70 per uur. Ik maak meestal de afspraak om onmiddellijk na het gesprek te betalen. Dat kan contant, ofwel met de bank-app of payconiq op je smartphone.

Terugbetaling
Je hebt misschien gehoord dat je 'voor €11 naar de psycholoog kan'. Dat geldt voor een beperkt aantal psychologen, die zich hebben geconventioneerd. Ikzelf werk niet onder het systeem van de conventie, dus voorlopig geldt voor mij dat je enkel via je mutualiteit een beperkte terugbetaling kan vorderen.

Voorlopig geldt het volgende:
Alle mutualiteiten mogen zelf beslissen of ze (een gedeelte van) psychotherapie terugbetalen, hoeveel en onder voorwaarden. Over het algemeen is dit beperkt tot ongeveer €10 per sessie voor een beperkt aantal sessies. Cliënten die zijn aangesloten bij de volgende mutualiteiten, kunnen op dit moment rekenen op een gedeeltelijke terugbetaling: 
- CM
- Liberale mutualiteit
- Neutraal ziekenfonds
- Onafhankelijk Ziekenfonds (OZ)
- Partena
- Railcare ziekenfonds

Je bevraagt best op voorhand bij je ziekenfonds welke documenten je daarvoor moet meebrengen en laten invullen tijdens de sessie.

Voor studenten aan de universiteit of hogeschool worden er regelmatig regelingen uitgewerkt waarbij de sociale dienst van de universiteit of hogeschool het gedeelte terugbetaald dat niet wordt terugbetaald door het ziekenfonds. Best bevraag je je hiervoor dus even op de sociale dienst van je universiteit of hogeschool of bij je studentenbegeleid(st)er.

Locatie
De praktijk is gelegen op onderstaand adres:
Hendrik van Veldekesingel 21/1.01
3500 Hasselt

Als je met GPS rijdt, gebruik je best Waze. Deze stuurt je juist. De praktijk ligt in een appartementsblok.  De buitenste deur kan je gewoon openen zonder aan te bellen. In de hal moet je wel aanbellen. De praktijk ligt op het eerste verdiep. Er is geen wachtruimte, dus best hou je hier rekening mee wat betreft je aankomstuur.  

Wegbeschrijving
Als je vanuit Genk rijdt, kom je op de grote ring in Hasselt, Aan Plopsa Indoor. Je slaat rechtsaf en rijdt nog een stuk door op de grote ring: je rijdt de grote carrefour voorbij aan de rechterkant, het treinspoor aan je linkerkant en vervolgens gaat de grote ring wat omhoog (het wordt daar een brug). Dan gaat de grote ring weer omlaag en dan kom je onmiddellijk een verkeerslicht tegen. Daar moet je links voorsorteren. Je gaat naar links om de ring in de andere richting op te gaan en vervolgens onmiddellijk rechtsaf te slaan. Dit is een parallelweg van de ring. Je bent dan op de juiste straat. Je zoekt een plek om te parkeren en dan zoek je huisnummer 21.
De buitendeur kan je openen zonder te bellen. Bij de tweede deur moet je wel aanbellen bij Robbin Willems.

Contact
GSM: 0494 79 26 72
E-mail: robbin.perspectief@gmail.com